Víctor Amat

Aquest és un company de les fantasies que tiren a negres; "passapàgines" però no en el mateix sentit que l'Andrés Vidal o l'Eduardo Roca. En Víctor té escrit un altre thriller, aquest inèdit, de clara vocació vampírica i ambientada a la Barcelona actual. De moment reposa en un calaix electrònic però, sabent de quina natura està fet el protagonista, per problemes de pas del temps no serà, oi?

0
0
0
s2sdefault

Eduardo Roca

Eduardo em va acompanyar en un relat que transcorre principalment a l'estranger, exactament a Colònia... Aquest Eduardo no podia ser altra cosa que un savi perquè tal immersió en una ciutat centreeuropea de mil quatre-cents, només ell sap la feinada que em va donar! El resultat fou de categoria: a qui li agradin les novel·les sobre llibres, la d'Eduardo Roca és la que explica la història de com podria haver succeït tot allò de reproduir el saber de manera eficient.

0
0
0
s2sdefault

Andrés Vidal

El primer. Va tenir la missió de permetre'm entrar al món de la novel·la tot deixant de banda qui estava darrera dels relats o la manera d'ordir-los i treballar-los. Andrés ha estat un fidel company d'aventures i l'heterònim que més ha tingut de mi: entrevistes telefòniques o per escrit, Facebook i els meus inicis a Twitter (ara traspassat a mariusmollaAV com a transició i homenatge).

0
0
0
s2sdefault

© Màrius Mollà - Contacte - Avís legal - Mapa web - Web desenvolupat per Dinàmic Enginy