Biografia Màrius Mollà

Foto Marius Molla
Fotografia: Thomas Vilhelm


Màrius Mollà

Escriptor

Vaig néixer a Igualada l'any 1966 i fins el 2014 he mantingut allà el meu centre d'operacions. Actualment resideixo a Barcelona i la gaudeixo tant com puc.

Sóc enginyer industrial amb una vocació tan gran com la que sento pel món de la novel·la. Exerceixo com a director de projectes i consultor d'empreses i procuro estar sempre al cas dels girs que la història ha significat, significa i significarà a l'entorn que ens envolta.

Crec ferventment en la força d'una bona educació i en l'interès de qualsevol col·lectiu a l'hora de dedicar-li els majors esforços i aconseguir equips de treball excel·lents.

La meva obra anterior és El mestre (2015). També he reeditat L’herència de la terra (2017), el gran èxit publicat l’any 2010 sota pseudònim com la resta de les meves novel·les: El taller de los libros prohibidos (Eduardo Roca), El somni de la ciutat i El mar de los hombres libres (Andrés Vidal) i El secreto de la montaña sagrada (Víctor Amat). EL 2023 surt publicada Venjança color carmí, el relat més recent.

A la meva bio, algú prou amable hi ha escrit: «Amb una prosa que desborda qualitat, mirada incisiva respecte els esdeveniments passats de la història i trames impecables en què es mouen personatges captivadors, Màrius Mollà aconsegueix que les seves obres bateguin en el lector durant molt temps.», ja em diràs si et sembla que és veritat. 

0
0
0
s2sdefault

© Màrius Mollà - Contacte - Avís legal - Mapa web - Web desenvolupat per Dinàmic Enginy