Biografia Màrius Mollà

Foto Marius Molla
Fotografia: Thomas Vilhelm


Màrius Mollà

Escriptor

Vaig néixer a Igualada l'any 1966 i fins el 2014 he mantingut allà el meu centre d'operacions. Actualment resideixo a Barcelona i la gaudeixo tant com puc.

Sóc enginyer industrial amb una vocació tan gran com la que sento pel món de la novel·la. Exerceixo com a director de projectes i consultor d'empreses i procuro estar sempre al cas dels girs que la història ha significat, significa i significarà a l'entorn que ens envolta.

Crec ferventment en la força d'una bona educació i en l'interès de qualsevol col·lectiu a l'hora de dedicar-li els majors esforços i aconseguir equips de treball excel·lents.

La passió per les bones històries ben explicades marca els meus interessos de lectura i, és clar, l'objectiu en la construcció dels meus relats. Amb aquesta directriu treballo conjuntament amb els millors col·laboradors i he publicat La herencia de la tierra (2010), El taller de los libros prohibidos (2011), El secreto de la montaña sagrada (2011), El somni de la ciutat (2012) i El mar de los hombres libres (2013).

L'any 2015 publico El mestre amb Ediciones B, una aventura que està superant les expectatives…
 

0
0
0
s2smodern

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it.

I understand

© Màrius Mollà - Contacta - Avís legal - Mapa web - Web desenvolupat per Dinàmic Enginy